Rólam

Üdvözlünk a weboldalunkon!

Kínálatunkban megtalálhatóak a következő egyedi tervezésű és készítésű termékek: női ruha (nyomott mintás póló, szoknya, ingruha, nadrág, blúz, ing), női táska (oldaltáska, válltáska, divattáska), egyedi kiegészítők (pénztárca, füzet, kulcstartó) és kreatív ékszerekÁltalános Szerződési Feltételeinket és Adatvédelmi Szabályzatunkat itt olvashatod el.
>>Termékeink rendelésre készülnek, egyedi igények alapján. Azonnal megvásárolható termékeinket ezen a linken találhatod. A galériában megtekintheted termékeinkről készült fotókat, és olvashatsz róluk rövid leírást. Ezen kívül megnézheted portfóliónkat, stylist munkáinkat, és az eseményekről (divatbemutatókról, vásárokról) készült fotókat. Lépj velünk kapcsolatba elérhetőségeinken, vagy kövess minket facebookon, Instagramon.

 

Rólunk

A márka alapító tagja, Csorba Annamária 2007-ben diplomázott a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (volt Iparművészeti) divattervező szakán, ekkor alapította meg a MÍO márkát, mely azt jelenti „sajátom”. Érdeklődési köre a textiltervezés minden területére kiterjedt, szövő szakon szerette meg a különböző fonásokat és népi technikákat, Madridban pedig táskatervezést tanult. Jelenleg is ő a márka terméktervezője, de a MÍO Design mögött már egy szakmai csapat is áll. Sajátos patchwork, rátétes és fonási technikáink több munkánkban is felfedezhetőek. Termékeink játékosak, színesek, és mindig van mögöttes tartalmuk. Fontos számunkra, hogy értéket teremtsünk, hogy elősegítsük az emberek önkifejezését és kreativitását, egyediségét. Szem előtt tartjuk a fenntartható fejlődést, és hogy termékeinket megfizethető áron tudjuk adni. Folyamatosan résztveszünk pályázatokon, művészeti vásárokon, divatbemutatókon, workshopokon, megtalálhattok minket designer oldalakon, facebookon, Instagramon.